Otkrijte svijet ISOMAT proizvoda

ISOMAT proizvodi odlikuju se visokom kvalitetom, jednostavnim korištenjem i savršenim rezultatom u smislu zaštite i estetske privlačnosti. To je brend sa suvremenim izgledom i konstantnim inovacijama, ali bez odustajanja od tradicionalnih vrijednosti.

ISOMAT je kompanija koja se bavi proizvodnjom građevinskih kemikalija i maltera sa multinacionalnom perspektivom. Osnovana je 1980. godine i trenutno je jedna od najvažnijih industrija građevinskog materijala u jugoistočnoj Europi, s tri pogona u Grčkoj, Rumuniji i Srbiji, sedam podružnica u Njemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, i izvoza u više od 55 zemalja svijeta.

Kompanija proizvodi i distribuira širok spektar proizvoda koji se mogu grupirati u sljedećih šest kategorija:

  • Hidroizolacijski materijali
  • Boje i malteri
  • Ljepila za pločice i fug mase
  • Reparacijski materijali
  • Aditivi za betone i maltere
  • Podovi

ISOMAT je posvećen inovacijama i stalnom razvoju novih proizvoda. U tom cilju, kompanija posjeduje potpuno organizirano odjeljenje za istraživanje i razvoj, opremljeno specijaliziranim kadrom koji radi u pet različitih kemijskih laboratorija, gdje se svake godine razvijaju novi proizvodi u skladu s promjenljivim potrebama tržišta i najnovijim tehnološkim dostignućima u građevinskom sektoru.

Specijalizirani direktori za izvoznu prodaju podržavaju kupce kompanije Isomat u inostranstvu, nudeći know-how u pogledu svojstava i pravilne primjene proizvoda. Organiziraju obuku putem tehničkih seminara i promotivnih materijala koji olakšavaju prodaju. Kreiranje novih proizvoda neophodan je proces koji je od suštinskog značaja za strategiju stalnog razvoja kompanije kako u Grčkoj, tako i na posebno zahtjevnim stranim tržištima.

U Ecosovoj ponudi odnedavno možete pronaći sljedeće artikle ovog renomiranog proizvođača:

– hidroizolacija kupatila, balkona i terasa

– brtvljenje sanitarija – sanitarni silikoni i silikoni otporni na plijesni (kupatila)

– silikoni za visoke temperature (kotlovi, dimnjaci, itd.)

– ljepljenje svih vrsta pločica i kamena

– impregnacije betonskih površina i pločica

– čistači i premazi protiv plijesni unutra/vani

– aditivi za estrihe i brzovezujući estrisi