U svojoj širokoj ponudi, Ecos nudi gotovo sve renomirane domaće, europske i svjetske brendove iz programa grijanja i vodomaterijala, a od samog osnutka proizvodi i fleksibilne cijevi vrhunske kvalitete.

Kad govorimo o materijalu za grijanje, u Ecosu ćete pronaći više od 3000 različitih artikala za sve vrste konvencionalnog i alternativnog grijanja – kotlove, kamine, radijatore,spremnike, solarne kolektore, razdjelnike, spojne elemente i sav prateći materijal potreban za instalaciju grijanja u rezidencijalnim, poslovnim ili hotelskim objektima, a imena kao što su: Vaillant, Thermoflux, Herz, Viega, Austria Email, Daikin, Tesy, Vogel&Noot, Heimeier samo dio brendova koje Ecos ima u svojoj ponudi.

U oblasti opremanja kupaonica osnovna je vodilja ponuditi kvalitetan materijal koji uz dugotrajnost i ugodan dizajn ima cijene konkurentne na našem tržištu. Keramičke pločice koje se nalaze u širokom asortimanu Ecosa odlikuju se visokom kvalitetom materijala, a dizajn može varirati od čiste, bezvremenske klasike do modernih reljefnih ili fotoprint površina. Sanitarije, kade, kabine i kupaonski namještaj koje se nalaze u širokom spektru Ecosove ponude proizvedene su po visokim europskim standardima, a raspon cijena i modela je neograničen. Pored toga, u Ecosu ćete pronaći najpoznatije proizvođače opreme za kupaonicu kao što su: Geberit, Sanit, Kolo, Ideal Standard, Unitas, Hansgrohe, Kludi, Teorema, Framini, Aquamax, Hidra, Peštan, Vargon, Kovina i slično.

Iako je trgovina vodomaterijalom i centralnim grijanjem uz dobro razvijenu distributivnu i servisnu mrežu u Bosni i Hercegovini važno obilježje poslovanja Ecosa, ne smijemo izostaviti ni proizvodnju fleksibilnih cijevi. Proizvodni pogon Ecosa zauzima 1500 m2 prostora, a upošljava 27 djelatnika koji godišnje proizvedu cca milijun komada fleksibilnih cijevi. Ecoflex proizvodi zadovoljavaju visoke zapadnoeuropske standarde, za što posjeduju brojne certifikate o dokazu kvalitete proizvoda, pa se velikim dijelom Ecoflex cijevi izvoze u zemlje poput: Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.